Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε 205 μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις
Κοινωνία

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε 205 μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Ο Δήμος Κηφισιάς μέσω του Τμήματος Αθλητισμού του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» βράβευσε τους 205 μαθητές και μαθήτριες των δημοσίων λυκείων του Δήμου Κηφισιάς που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και φέτος φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές της χώρας μας σε εκδήλωση στο Domotel Kastri Contemporary Hotel, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.  

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Δήμου και βράβευσε μαθήτριες και μαθητές που πέτυχαν τους στόχους τους.

Στην ομιλία της μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε εδώ σήμερα για αυτήν την τόσο σημαντική τελετή. Ήρθαμε για να βραβεύσουμε και να συγχαρούμε εσάς παιδιά για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλατε, που πετύχατε τους στόχους σας -που εσείς οι ίδιοι θέσατε- και τολμώ να πω τα πιο ωραία και τα πιο όμορφα είναι μπροστά σας.

Συγχαρητήρια επίσης και στη δημοτική αρχή για την οργάνωση της εκδήλωσης. Το υπουργείο Παιδείας είναι δίπλα σας δίνοντας σας νέες δυνατότητες στις σπουδές σας όπως είναι το εσωτερικό Erasmus. Έχετε πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και κάποια άλλη σχολή για ένα εξάμηνο διευρύνοντας με τον τρόπο αυτό τους ορίζοντες σας. Επιπλέον σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε διπλά πτυχία. Είστε η πρώτη γενιά που θα αξιοποιήσει όλες αυτές τις δυνατότητες».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς για τη βράβευση των μαθητών και των μαθητριών

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet