Ο Τάσος Καλλιανιώτης φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας στις 18:00
Αθλητισμός

Ο Τάσος Καλλιανιώτης φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας στις 18:00

Μεγάλη τιμή για την οικογένεια του τμήματος Μπάσκετ του Πανερυθραϊκού αποτελεί το γεγονός ότι ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος επέλεξαν τον αρχηγό της ομάδας, Τάσο Καλλιανιώτη, για να είναι εκείνος που θα φωταγωγήσει φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Ερυθραίας, την προσεχή Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στις 18:00, όπως ενημερώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, παρότι, λόγω της πανδημίας, φέτος δεν θα διεξαχθούν μαζικές πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, παρακολουθώντας διαδικτυακά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Νέας Ερυθραίας από τον Τάσο Καλλιανιώτη, ως εκπρόσωπος του αθλητισμού του Δήμου, τιμώντας, παράλληλα, τον Πανερυθραϊκό για την ιστορική επιστροφή του στην Α2.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Κηφισιάς για την τιμή, με την ευχή η φετινή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου να είναι η απαρχή για να ξημερώσουν πιο φωτεινές ημέρες, απαλλαγμένες από την ανασφάλεια και τους κινδύνους που περνά σήμερα η ανθρωπότητα, λόγω της πανδημίας!», αναφέρει ο Σύλλογος.

Τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Νέας Ερυθραίας από τον αρχηγό του Πανερυθραϊκού, Τάσο Καλλιανιώτη, θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet