Πάνω από 200 εθελοντές στη δράση καθαρισμού στον Κηφισσό ποταμό
Κοινωνία

Πάνω από 200 εθελοντές στη δράση καθαρισμού στον Κηφισσό ποταμό

Με τη συμμετοχή άνω των 200 εθελοντών πραγματοποιήθηκε η δράση καθαρισμού στον Κηφισσό ποταμό από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο «Ο Κηφισσός», την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Στην ενημέρωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

«Ευχαριστούμε για τη μεγάλη και ενεργή συμμετοχή άνω των 200, μεγάλων και μικρών, εθελοντών στη δράση που οργανώσαμε για τον καθαρισμό του Κηφισσού ποταμού. Παρά τη σχετικά σύντομη ειδοποίηση και τον λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας για προετοιμασία πετύχαμε τους σκοπούς μας που ήταν ο καθαρισμός ενός μεγάλου τμήματος του ποταμού στην περιοχή μας και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα των νέων.

Έτσι, νοιώσαμε όλοι μαζί την έντονη χαρά της ομαδικής προσφοράς στην κοινότητα και στο περιβάλλον. Επίσης ευχαριστούμε τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γ. Θωμάκο, τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Γ. Σκορδίλη, τον προέδρο της Ανθοκομικής, κ. Παπαδόπουλο, τον πρώην δήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Β. Βάρσο, τον ιερέα μας Κωνσταντίνο και στελέχη του Δήμου για την παρουσία και την υποστήριξη τους στην προσπάθειά μας.

Ευελπιστούμε ότι η διατήρηση του Κηφισσού σε καλή κατάσταση θα αποτελέσει πλέον μια από τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Σας καλούμε να εγγραφείτε στον Σύλλογό μας και να μείνετε συντονισμένοι για νέες δράσεις εθελοντισμού και πολιτισμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet