Πάνω από 5.000 βιβλία συγκέντρωσε ο Δήμος Κηφισιάς στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»
Κοινωνία

Πάνω από 5.000 βιβλία συγκέντρωσε ο Δήμος Κηφισιάς στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Ζωή στα παλιά βιβλία έδωσαν οι πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης συμμετέχοντας στη δράση συγκέντρωσης λογοτεχνικών βιβλίων του Δήμου Κηφισιάς, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο χώρος που είχε προγραμματιστεί για τη δράση γέμισε ασφυκτικά από βιβλία και δεν έφτασε για να αγκαλιάσει την προσφορά των πολιτών. Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χρησιμοποιήθηκε και το προαύλιο του δημαρχείου Κηφισιάς για να φιλοξενήσει τους πάνω από 5.000 τίτλους ιστορικών, παιδικών και λογοτεχνικών βιβλίων που προσέφεραν οι πολίτες. Το επόμενο χρονικό διάστημα τα βιβλία θα κοσμήσουν τα ράφια αρκετών βιβλιοθηκών.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η υπεύθυνη της δράσης πρόεδρος ΔΕΠ- Κοινωνικής Μέριμνας Κατερίνα Καραλή, ευχαριστούν όλους τους πολίτες για τις προσφορές τους, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές για την συμμετοχή τους και το «Όλοι μαζί μπορούμε» για τη διοργάνωση δράσεων με κοινωνική στόχευση.

«Άλλη μια δράση που ανέδειξε την αλληλεγγύη των πολιτών, απαραίτητη για τη δύσκολη εποχή που διανύουμε», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet