Πανηγυρικός εσπερινός τελέστηκε στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού στο Πανόραμα Κηφισιάς
Κοινωνία

Πανηγυρικός εσπερινός τελέστηκε στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού στο Πανόραμα Κηφισιάς

Στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού στον οικισμό Πανόραμα Κηφισιάς τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια μέγας πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

Στην Ιερή Ακολουθία προεξήρχε ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικάνωρ Καραγιάννης και συμμετείχαν όλοι οι εφημέριοι της ενορίας.

Ακολούθησε η λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού, με την πομπή να εισέρχονται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι», όπου τελέστηκε δέηση για το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ασθενείς. Στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας ήταν και ο προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγ. Ματρώνης Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος.

Παρευρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, οι αντιδήμαρχοι Αλέξιος Μακρής (Τεχνικών Υπηρεσιών) και Γιώργος Σκορδίλης (Περιβάλλοντος), ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Ευάγγελος Αυλήτης, ο διοικητής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» Θεόδωρος Τσουρούλας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Κωνσταντίνα Δουμάνη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων και πιστοί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet