Παράδοση επιταγής & προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Παράδοση επιταγής & προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κηφισιάς

Η Κηφισιά έτρεξε για καλό σκοπό τον Μάιο στο Kifisia City Run και μέρος των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από τις εγγραφές των πολιτών που συμμετείχαν, δόθηκαν την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς.

Σε μια λιτή εκδήλωση στον χώρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», οι εκπρόσωποι του Δήμου Κηφισιάς και της αθλητικής εταιρείας Puma που συνδιοργάνωσαν τους αγώνες δρόμου παρέδωσαν στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μέρος των εσόδων της επιτυχημένης διοργάνωσης.

«Τέτοιες εκδηλώσεις που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την αλληλεγγύη είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε την κοινωνική συνοχή», ανέφερε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Σταύρος Ζαπάντης. «Ελπίζουμε η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση να γίνει θεσμός για την πόλη μας» επεσήμαναν από την πλευρά τους ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Αχιλλέας Κουρέπης και ο Sports Marketing manager της Puma Γιάννης Σούμπασης.

Την επιταγή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέλαβαν οι πρόεδροι της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου και της ΜΚΟ «Φάρος», Απόστολος Κασιούρας και Απόστολος Φορλίδας αντίστοιχα, οι οποίοι  μίλησαν για τις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς πάνω από 680 άτομα περιμένουν βοήθεια στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου. Παράλληλα ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για την προσφορά.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας για τη διοργάνωση του αγώνα, η αθλητική εταιρεία Puma προσέφερε αθλητικά είδη όπως μπλουζάκια, παπούτσια και φόρμες για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Κηφισιάς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου «Οι δράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία συνεχίζονται καθημερινά μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Όλοι μαζί, πολίτες και συλλογικοί φορείς μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο αποτελεσματική αυτή την προσπάθεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet