Παραίτηση αντιπροσώπου της Ένωσης Γονέων Κηφισιάς από την Ομοσπονδία
Κοινωνία

Παραίτηση αντιπροσώπου της Ένωσης Γονέων Κηφισιάς από την Ομοσπονδία

Την παραίτησή του από τη θέση του ως αντιπροσώπου της Ένωσης Γονέων Κηφισιάς στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής ανακοινώνει ο κ. Ελευθέριος Νικολιδάκης, αναφέροντας ως αφορμή – “αποκορύφωμα” ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω του οποίου διακινήθηκε κομματική ανακοίνωση (Επίκαιρη ερώτηση βουλευτή του ΚΚΕ).

Ο κ. Ελ. Νικολιδάκης διαμαρτύρεται για την “κομματικοποίηση που επιχειρείται στο όνομα των γονέων, από μερίδα οργανωμένης μειοψηφίας, η οποία δρα στο όνομα και εις βάρος της πλειοψηφίας των γονέων”.

Στην ανακοίνωση παραίτησής του, ο κ. Ελ. Νικολιδάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “Και στο παρελθόν είχα ζητήσει από την Ένωση Γονέων Κηφισιάς να βγει ψήφισμα που να προτρέπει τουλάχιστον όλα τα κόμματα και τις θρησκευτικές οργανώσεις και δόγματα να μην κάνουν την εμφάνισή τους μέσα και ακριβώς από έξω από τα σχολεία. Αυτή η πρόταση καταψηφίστηκε

Είναι κατανοητό ότι στο πλαίσιο της ΄δημοκρατίας΄, όπως κάποιοι ισχυρίζονται, τα ψηφίσματα είναι πάντα ΄δημοκρατικά΄ με την αναλογία των ψήφων. Θα δεχτώ λοιπόν αυτήν την άποψη και για αυτό τον λόγο και παραμένω στην Ένωση Γονέων Κηφισιάς, ώστε να υπάρχει ο διάλογος. Δεν μπορώ όμως να ανεχτώ την κομματική προπαγάνδα της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής  που απροκάλυπτα διανέμει, εκτός της άποψής της, και κείμενα κομμάτων, εκμεταλλευόμενη τη θέση της.

Θεωρώντας λοιπόν αυτή την πρακτική απαράδεκτη και προσβλητική, παραιτούμαι από αυτό το μόρφωμα και ελπίζω ότι με τη δημοσιοποίηση αυτής της παραίτησης κάποιοι να σκεφτούν το καλό των παιδιών και όχι του κόμματός τους!”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet