Παροχή εξοπλισμού για την τηλεκπαίδευση σε όλους τους μαθητές ζητούν οι γονείς στον Δήμο Κηφισιάς
avgi.gr
Κοινωνία

Παροχή εξοπλισμού για την τηλεκπαίδευση σε όλους τους μαθητές ζητούν οι γονείς στον Δήμο Κηφισιάς

Με κοινή ανακοίνωση τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων του Δήμου Κηφισιάς, απευθύνουν έκκληση στο υπουργείο Παιδείας και στον Δήμο Κηφισιάς για τήρηση της δέσμευσης περί παροχής του απαραίτητου εξοπλισμού σε όλους τους μαθητές, ώστε να είναι σε θέση να παρακολουθούν τα μαθήματά τους εξ αποστάσεως, σημειώνοντας ότι ακόμη υπάρχουν παιδιά που δεν διαθέτουν τα μέσα για να συνδεθούν στο σύστημα της τηλεκπαίδευσης.

Ειδικότερα, οι γονείς αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση:

Αξιότιμες\οι κυρίες\κύριοι,

Λόγω της πανδημίας, όλα τα σχολεία έκλεισαν, οι μαθητές είναι σπίτι παρακολουθώντας τα υποχρεωτικά μαθήματα τηλεκπαίδευσης, όπως ήταν αναμενόμενο με πάρα πολλά προβλήματα.

Δυστυχώς όμως τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης δεν ξεκίνησαν για όλους τους μαθητές των σχολείων μας.

Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο των σχολείων, τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων γίναμε αποδέκτες της αγωνίας των γονέων, τόσο για την δυσκολία παρακολούθησης των μικρών μαθητών, αλλά κυρίως για την αδυναμία παρακολούθησης μαθημάτων, λόγω ελλείψεων εξοπλισμού στα σπίτια τους.

Ενημερώσαμε τους διευθυντές και τους ζητήσαμε να στείλουν τα αιτήματα για την παροχή εξοπλισμού.

Τον εξοπλισμό των μαθητών έχει υποχρέωση να καλύψει το υπουργείο Παιδείας και υπήρχε ο χρόνος για να μη βρεθούμε στη σημερινή κατάσταση.

Ζητάμε από τον Δήμο Κηφισιάς άμεσα να προχωρήσει στην υλοποίηση της δέσμευσής του, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι άμεσες ανάγκες σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Κανένα παιδί δεν πρέπει να εξαιρεθεί της υποχρεωτικής του εκπαίδευσης και άμεσα να έρθει ο εξοπλισμός στα σχολεία για την ισότιμη συμμετοχή όλων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet