Πλήθος κόσμου γιόρτασε τα Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου γιόρτασε τα Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς

Περισσότεροι από 2.000 κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Κηφισιάς αγκάλιασαν την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» για τα φετινά Κούλουμα.

Με σύμμαχο τον καιρό που επεφύλαξε μια ηλιόλουστη μέρα στο Πάρκο «Ανδρέα Παπανδρέου» στη Νέα Ερυθραία από νωρίς πολύς κόσμος απήλαυσε την ημέρα με το πέταγμα του παραδοσιακού χαρταετού. Από τις 11:00 το πρωί ο Δήμος Κηφισιάς ξεκίνησε τις δράσεις για τα παιδιά με στίβο δοκιμασιών, μαγικά κόλπα από ζογκλέρ, face painting κλπ.. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα ανέλαβε αρχικά το επίλεκτο χορευτικό τμήμα του ΝΠΔΔ, σε διδασκαλία Δέσποινας Σκέρλου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα, ενώ η συνέχεια ανήκε στον λαϊκό, δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη ο οποίος με το πλούσιο ρεπερτόριο του και την ιδιαίτερη φωνή του κράτησε αμείωτο το κέφι για περισσότερες από δύο ώρες.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος ευχαρίστησε τους κατοίκους που αγκάλιασαν την εκδήλωση αλλά και τον χώρο διεξαγωγής της, ευχόμενος και για τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ παρευρέθηκε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, καθώς και πλήθος αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων κ.ά. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης σερβίρονταν από το προσωπικό του Δήμου σαρακοστιάνα εδέσματα, κρασί και αναψυκτικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet