Η μεγάλη κυρία του χρωστήρα και διακεκριμένη Κηφισιώτισσα Ιφιγένεια Ευαγγελινού-Κορακιανίτη, μάγεψε το φιλότεχνο κοινό με τις «Σποραδικές πινελιές μιας ολόκληρης ζωής», τίτλος της αναδρομικής της έκθεσης που θα φιλοξενείται μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου στο δημαρχείο Κηφισιάς.
Πλημμύρησε από παρουσίες θαυμαστών του έργου της η αίθουσα του Πολιτιστικού «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος», ενώ η ίδια συγκινημένη δεχόταν τα ατέρμονα συγχαρητήρια.
Στην περιδιάβαση των έργων της κορυφαίας ζωγράφου, ο θαυμασμός και η συγκίνηση θαρρείς και έδεσαν με το χρωματουργικό της καλειδοσκόπιο, αλλά και με την αφιέρωση της ίδιας, η οποία με τις σποραδικές πινελιές της έκανε ένα «μνημόσυνο» στους Μικρασιάτες γονείς της και στην πικρή επέτειο μνήμης ενός αιώνα των αξέχαστων πατρίδων.
Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν την Ιφιγένεια… εν χρωστήρα και πως αλλιώς αφού εκτός του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» που διοργάνωσε την εκδήλωση, η έκθεση τέθηκε και υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς. Θερμός θαυμαστής του έργου της Ιφιγένειας, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος την τίμησε με την παρουσία του ενώ εκείνη τον ξεναγούσε συγκινημένη στις σποραδικές πινελιές της.

