Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού στην Κηφισιά
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κατά του καρκίνου του μαστού στην Κηφισιά

Η Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο «Κηφισιά – Εκάλη» πραγματοποίησαν την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, στο κλειστό Γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής», ενημερωτική εκδήλωση αφιερωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην ΚηφισιάΗ εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς και των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού του προγράμματος «Think Pink – GoGreen» του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «Κηφισιά – Εκάλη».

Ο διακεκριμένος χειρουργός μαστού, καθηγητής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Χρήστος Μαρκόπουλος, μίλησε για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και η προϊσταμένη του Τμήματος Διαιτολογίας – Διατροφής του Ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιος Σάββας, διδάκτωρ Διατροφολογίας Νίκη Κόντουγια, για τη διατροφή και την άθληση ως παράγοντες πρόληψης της νόσου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Η εκδήλωση έκλεισε με φιλικό αγώνα βόλεϊ μεταξύ των ΑΜΑΖΟΝΩΝ και του ΗΡΑΚΛΗ στον οποίο επικράτησαν οι φιλοξενούμενες με 3-0.

Οι συνδιοργανωτές με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τις διοικήσεις και τις αθλήτριες των δύο ομάδων της πόλης και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών που ευγενώς χορήγησε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς πέντε δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες. Επιπλέον την εταιρεία Θανόπουλος για την προσφορά των αναψυκτικών και την κα Γιώρκα Παππά για τα γλυκά κεράσματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet