Πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση της ανανεωμένης ΔΕΠΙΣ Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση της ανανεωμένης ΔΕΠΙΣ Δήμου Κηφισιάς

Πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα «Στ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς η πρώτη συνάντηση της ανανεωμένης Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Η πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ, αντιδήμαρχος Ζέτη Κασιμάτη καλωσόρισε τα νέα και τα παλιά μέλη της Επιτροπής. Ως αντιπρόεδρος εξελέγη η σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Λάουρα Αλιπράντη. Στη συνεχεία έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τον προγραμματισμό των δράσεων για την περίοδο 2017-2018. Επίσης, έγινε ενημέρωση από την εκπρόσωπο της WIN HELLAS Β. Παπαδογιαννάκη για το ψυχο-εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη ΔΕΠΙΣ κατά την περίοδο Νοεμβρίου 2017 – Φεβρουαρίου 2018. Όπως είπε, σκοπός του προγράμματος της WIN HELLAS είναι:

  • Η ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών και των ανδρών μέσω της δημιουργίας υποστηρικτικού περιβάλλοντος.
  • Η Θεραπεία από κάθε μορφή κακομεταχείρησης (σωματική, ψυχολογική, κ.τ.λ.)
  • Η Ενδυνάμωση. Ανάκτηση αυτοελέγχου και αυτοεκτίμησης, αναγνώριση και διαχείριση αρνητικών, αλλά και θετικών συναισθημάτων, απώλειας, θυμού, αγάπης κ.τ.λ.
  • Η Πρόληψη. Ενημέρωση πάνω σε θέματα οικογενειακών σχέσεων, ορίων, επικοινωνίας και έκφρασης κ.τ.λ.

Το Πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και είναι ανοιχτό σε γυναίκες και άνδρες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. «Η γνώση είναι άλλωστε δύναμη χωρίς όρια ηλικίας», τονίζει η ΔΕΠΙΣ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 213 2007271.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet