Πυροβολισμοί στην Κηφισιά:  Σκοτώθηκε υπάλληλος φυσικού αερίου – Τραυματισμένος ο συνάδελφός του
eurokinissi
Κοινωνία

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Σκοτώθηκε υπάλληλος φυσικού αερίου – Τραυματισμένος ο συνάδελφός του

Αίσθηση έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Κηφισιά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο υπάλληλοι φυσικού αερίου από ένοπλο άνδρα. Ο ένας τραυματίας δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος πυροβολήθηκε από πίσω. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά και είναι περίπου 40 ετών, ενώ πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.

Όταν επέστρεψε σπίτι του όπλισε εκ νέου, αλλά είχαν ήδη φτάσει οι άνδρες της Άμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν. Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Σημειώνεται ότι οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Μέχρι στιγμής δεν είναι επίσημα γνωστή η κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ωστόσο οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι ένας από τους δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση. «Ακούσαμε έξι πυροβολισμούς. Πέρασαν τρία ασθενοφόρα. Οι αστυνομικοί δεν μας έλεγαν κάτι. Καταλάβαμε ότι κάποιοι ήταν τραυματισμένοι» είπαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ενώ οι δύο άνδρες έκαναν εργασίες στο δρόμο ο 40χρονος βγήκε ξαφνικά σε ένα μπαλκόνι και άρχισε να τους πυροβολεί, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση δυστυχώς ο ένας εκ των δύο τραυματιών υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είναι 43 ετών.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet