Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Ψάχνουν υλικό στις κάμερες για τους δράστες της επίθεσης
Κοινωνία

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Ψάχνουν υλικό στις κάμερες για τους δράστες της επίθεσης

Στις κάμερες της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και σε ερασιτεχνικά βίντεο αναζητούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας τους δράστες και τις συνθήκες της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος αλλοδαπού, το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, στη Γέφυρα Καλυφτάκη στην Κηφισιά.

Το θύμα της επίθεσης φαίνεται να έχει δεχθεί τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς, ενώ βρέθηκε στο πεζοδρόμιο ακριβώς δίπλα από την εθνική, στην έξοδο προς Θρακομακεδόνες-Ολυμπιακό Χωριό. Είχε τουλάχιστον τρία τραύματα στη θωρακική χώρα και στο αριστερό πόδι, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών («Γ. Γεννηματάς»), όπου έως αργά χθες το βράδυ βρισκόταν στο χειρουργείο, προκειμένου οι γιατροί να αντιμετωπίζουν τα σοβαρά τραύματά του.

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο μετά τις 11:00 χθες το πρωί, με τους αστυνομικούς να προσφέρουν αρχικά τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο άνδρα έως ότου φθάσει ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν έγγραφα που θα μπορούσαν να πιστοποιούν την ταυτότητά του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για άνδρα που πιθανόν είναι βουλγαρικής καταγωγής.

Τα τραύματα φαίνεται να έχουν προέλθει από πυροβόλο όπλο των 9ΜΜ, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν τις πιθανότητες είτε οι δράστες να πυροβόλησαν το θύμα τους μέσα από αυτοκίνητο, είτε το ίδιο το θύμα να βρισκόταν σε αυτοκίνητο μαζί με τους δράστες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν και τον πέταξαν έξω από το όχημα. Γι’ αυτό τον λόγο αναζητούν υλικό από κάμερες της εθνικής ή επιχειρήσεων κοντά σε αυτή, επιχειρώντας να εντοπίσουν ύποπτα οχήματα.

Πηγή: thetoc.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet