Σε επιστημονικό συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχε ο Δήμος Κηφισιάς
Κοινωνία

Σε επιστημονικό συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετείχε ο Δήμος Κηφισιάς

Στο επιστημονικό συνέδριο που έγινε στην Ξάνθη με τίτλο «Επενδυτικός – Αναπτυξιακός Προγραμματισμός και Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» συμμετείχαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η γενική γραμματέας του Δήμου Ρόζυ Χαριτοπούλου και η διευθύντρια Οικονομικών Μαρία Δαλιέτου.

Ειδικότερα, το Σάββατο 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η ομιλία της κ. Χαριτοπούλου με θέμα «Νέο νομοθετικό πλαίσιο για Κυκλική Οικονομία: Δράσεις Εναλλακτικής Διαχείρισης & Πρόληψης στους ΟΤΑ».

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, σε μία περίοδο αλλαγών σε διοικητικό, οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η μετάβαση σε μια «πράσινη» οικονομία αποτελούν μερικά από τα θέματα αιχμής και ενημέρωσης των αιρετών, τεχνοκρατών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέματα τα οποία παρουσιάστηκαν στο συνέδριο.

Το συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 800 σύνεδροι από όλη τη χώρα, διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», τον οικοδεσπότη Δήμο Ξάνθης και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet