Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Δήμου Κηφισιάς – Σημεία διάθεσης άλατος και θερμαινόμενος χώρος
Κοινωνία

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία Δήμου Κηφισιάς – Σημεία διάθεσης άλατος και θερμαινόμενος χώρος

Λόγω των παρατεταμένων χαμηλών θερμοκρασιών, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς αποφάσισε την επέκταση της λειτουργίας της θερμαινόμενης αίθουσας στον Δήμο. Συγκεκριμένα η αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Μυρσίνης και Διονύσου, τηλ. 213 2007100) θα παραμείνει ανοιχτή σε 24ωρη βάση τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου και την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.

Διάθεση άλατος εκχιονισμού

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς έχει προμηθευτεί την απαραίτητη ποσότητα αλατιού για να ρίχνεται σε επικίνδυνα σημεία των δρόμων, εάν χρειαστεί.

Ποσότητες αλατιού για προσωπική χρήση των πολιτών διατίθεται από το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιανουαρίου στη διασταύρωση Κοκκινάρα και Καραμανλή στην Πολιτεία. Υπάλληλος της Πολιτικής Προστασίας εάν χρειαστεί θα βρίσκεται στο σημείο για να διευκολύνει τους πολίτες.

Σε περίπτωση χιονόπτωσης ποσότητες άλατος θα διατίθεται και στην Πολιτική Προστασία Δήμου (19ο χλμ. στον παράδρομο Αθηνών – Λαμίας). Τα σημεία διάθεσης ποσοτήτων άλατος θα επεκταθούν αναλόγως της έντασης αλλά και της έκτασης των καιρικών φαινομένων.

Όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς, εκχιονισμός, σε περίπτωση χιονόπτωσης, θα ξεκινήσει από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και δρόμους που οδηγούν σε νοσοκομεία και στη συνέχεια θα επεκταθεί στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο. Σε περίπτωση χιονόπτωσης, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι υποχρεωτική.

Πληροφορίες στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς είναι σε ετοιμότητα με όλα τα μηχανήματα και το προσωπικό που διαθέτει. Για οποιοδήποτε θέμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κηφισιάς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 210 6228335

Θέματα διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη ΔΕΔΔΗΕ στο τηλέφωνο 11500.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet