Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Κ.Π. «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Κ.Π. «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στο κατάμεστο από κόσμο Κέντρο Πρόληψης «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων ίδρυσης του Κέντρου, τοπικοί παράγοντες, γονείς, εκπαιδευτικοί και εθελοντές. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική και μέσα από την τήρηση του εθίμου, ανταλλάχθηκαν εγκάρδιες ευχές για τη συνέχιση του έργου του Κ.Π. «Προνόη».

Η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Αγγελική Βαλασοπούλου ευχαρίστησε την επιστημονική ομάδα, τα μέλη του Δ.Σ. για τη συμβολή τους στην εξέλιξη του Κέντρου και όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Η Σωτηρία Μακαρώνη, επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Π. «Προνόη» έκανε μία σύντομη παρουσίαση του έργου που πραγματοποιεί η Επιστημονική Ομάδα σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, καπνιστές, ομάδα εθελοντών, φοιτητές και την ευρύτερη κοινότητα. Επεσήμανε ότι τα αιτήματα έχουν αυξηθεί και οι δράσεις τους Κέντρου έχουν διευρυνθεί για καλύψουν τις ανάγκες της κοινότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet