Σοκάρουν τα στοιχεία για την τραγωδία στη Νέα Ερυθραία: Αποκοιμήθηκε με το τσιγάρο και κάηκε
in.gr
Κοινωνία

Σοκάρουν τα στοιχεία για την τραγωδία στη Νέα Ερυθραία: Αποκοιμήθηκε με το τσιγάρο και κάηκε

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 17/4 στη Νέα Ερυθραία ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διώροφη οικία επί της οδού Μικράς Ασίας. Οι πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο άνδρα, 40 ετών, ο οποίος βρισκόταν εντός της οικίας μαζί με τους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά οι πυροσβέστες κατάφεραν πρώτα να απεγκλωβίσουν από το φλεγόμενο σπίτι την ηλικιωμένη μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε σε νοσοκομείο. Στη συνέχεια, εντόπισαν και απεγκλώβισαν τον σύζυγό της.

Πώς συνέβη η τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος ήταν μανιώδης καπνιστής και είχε ψυχολογικά προβλήματα, αποκοιμήθηκε με το τσιγάρο αναμμένο δίπλα στη σόμπα γκαζιού όπου ξεκίνησε η φωτιά και λαμπάδιασε το σπίτι.

Ο άτυχος πατέρας του 40χρoνου, μιλώντας στο protothema.gr, υπογράμμισε ότι το βράδυ γύρω στις 10:30 άρχισε να μυρίζει κάτι καμένο και έτρεξε ο ίδιος στο δωμάτιο του παιδιού του προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Έντρομος αντίκρυσε τη φωτιά και αμέσως προσπάθησε να τραβήξει τον γιο του μέσα από τους καπνούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στη συνέχεια έτρεξε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος, ο οποίος έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα, σε τσακωμούς του με τους γονείς του, είχε πολλές φορές τονίσει ότι θα βάλει φωτιά να τα κάψει όλα. Δυστυχώς, ο 40χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες.

Ο πατέρας του 40χρονου θύματος, μιλώντας στο protothema.gr, είπε: «Ο γιος μου είχε πάρει τα φάρμακά του, καθώς έκανε θεραπεία για την ψυχιατρική του υγεία, τα φάρμακα αυτά φέρνουν υπνηλία και εκείνος ξεχάστηκε με το τσιγάρο αναμμένο δίπλα στην σόμπα. Προσπάθησα να τον σώσω, αλλά δεν τα κατάφερα και βγήκα στο μπαλκόνι να καλέσω σε βοήθεια. Ο γιος μου έφυγε και η γυναίκα μου είναι στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα διασωληνωμένη».

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από μερικά χρόνια, οι γονείς είχαν χάσει και την κόρη τους από καρκίνο σε ηλικία 25 ετών.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet