«Σπιτική Κουζίνα» και στην Κηφισιά
Κοινωνία

«Σπιτική Κουζίνα» και στην Κηφισιά

Ο Δήμος Κηφισιάς, αναγνωρίζοντας τις συχνά δυσβάσταχτες συνέπειες της οικονομικής κρίσης, επιχειρεί να μετριάσει την αρνητική επίδραση της στη ζωή των πολιτών, ενισχύοντας το δίκτυο των Κοινωνικών του Δομών και με τη «Σπιτική Κουζίνα».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “με τη δράση αυτή στηρίζουμε κάθε συμπολίτη μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν καθημερινά φρεσκομαγειρεμένο, ποιοτικό φαγητό στην τιμή των 2,5 ευρώ ανά μερίδα. Από την Παρασκευή 25 Απριλίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην Κηφισιά και από τη Δευτέρα 28 Απριλίου στη Νέα Ερυθραία, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 12:00 έως 16:00, η «Σπιτική Κουζίνα» του Δήμου Κηφισιάς”.

Χώροι Διανομής

Κηφισιά: Πλατεία Πλατάνου, Οδός Αδριανού (Έμπροσθεν Άλσους Κηφισιάς)

Νέα Ερυθραία: Κώστα Βάρναλη 58 (ΚΑΠΗ Ν. Ερυθραίας)

«Η λειτουργία της Σπιτικής Κουζίνας έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από κοινωνικές δράσεις του Δήμου Κηφισιάς και έχει ως στόχο να στηρίξει και να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Πιστεύουμε ότι και αυτή μας η πρωτοβουλία θα βρει μεγάλη ανταπόκριση από όλους τους δημότες» δηλώνει σχετικά ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet