Στάλθηκαν στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Κρήτης τα είδη που συγκέντρωσε ο Δήμος Κηφισιάς
Κοινωνία

Στάλθηκαν στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Κρήτης τα είδη που συγκέντρωσε ο Δήμος Κηφισιάς

Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν εκατοντάδες πολίτες και μαθητές του Δήμου Κηφισιάς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου, Γιώργου Θωμάκου και συμμετείχαν στη συγκέντρωση βοήθειας, με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό στην Κρήτη.

Η συλλογή των ειδών πραγματοποιήθηκε από την Τρίτη 5 έως τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ενώ τα προϊόντα στάλθηκαν ακτοπλοϊκώς στην Κρήτη και στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος, χάρη στην προσφορα των Μινωικών Γραμμών.

Στη δράση κινητοποιήθηκαν όλες οι δομές του Δήμου και η εκπαιδευτική κοινότητα, με τη συνδρομή και την εποπτεία της πρόεδρου της Κοινωνικής Μέριμνας και ΔΕΠ, Κατερίνας Καραλή. Τα σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά Σχολεία. Τα τρόφιμα μακράς διαρκείας συγκεντρώθηκαν στα Γυμνάσια και στα Λύκεια, ενώ τα κλινοσκεπάσματα, τα είδη καθαριότητας και οικιακής χρήσης, συλλέχθηκαν στα τέσσερα ΚΑΠΗ και σε κοινωνικές δομές του Δήμου.

«Ο κ. Θωμάκος ευχαριστεί όλους εκείνους που συμμετείχαν στη δράση καταδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά στήριξης και αποδεικνύοντας με τρόπο συγκινητικό, ότι όλοι μαζί μπορούμε να  καταφέρουμε καλύτερα», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet