Στα… χρώματα της ίριδας η γιορτή των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών
Κοινωνία

Στα… χρώματα της ίριδας η γιορτή των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Ενιαία Γιορτή των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, στο Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης».

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση των παιδιών είχε θέμα «Ένα μουσικό ουράνιο τόξο στην πόλη μας». Περίπου 400 παιδιά, ντυμένα με πανέμορφες στολές, χόρεψαν και τραγούδησαν στα χρώματα της… Ίριδας.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τη μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών γονείς, παιδαγωγούς και όλους όσοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν για τη γιορτή και άδραξε την ευκαιρία να ενημερώσει τoυς παρευρισκόμενους για το θέμα που αντιμετωπίζει ο Δήμος λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα. Ζήτησε κατανόηση, αλλά και ευαισθησία ώστε να μη συσσωρεύονται άσκοπα απορρίμματα στους δρόμους.

Η οργάνωση της γιορτής για τους μικρούς φίλους του Δήμου έγινε από τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους των Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, Γιάννη Παντελεάκη και Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, με όλο το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας, τον προϊστάμενο των Παιδικών Σταθμών, Γιάννη Κασιμάτη, και τη διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Σμαρώ Πετρίδου. Το καλλιτεχνικό κομμάτι επιμελήθηκαν η σκηνοθέτης Κική Αυγουστάτου, η οποία έγραψε και τα κείμενα της παράστασης και η βοηθός σκηνοθέτη Μαρίνα Τσουμπρή, καθώς και o θεατρολόγος  των παιδικών σταθμών Πέτρος Μιχάλας. Τις μουσικές επενδύσεις των δρώμενων επιμελήθηκαν οι Κατερίνα Διαμαντάρα και Ντέπυ Σακελλαρίου, ενώ τον ρόλο της Ίριδας έπαιξε η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη.

Μετά τη γιορτή ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι χόρεψαν και να διασκέδασαν υπό τους ήχους της μουσικής του συγκροτήματος ΧΑΝΑ ΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet