Στην Κηφισιά κάνουμε Χριστούγεννα με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών
Κοινωνία

Στην Κηφισιά κάνουμε Χριστούγεννα με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει τη 2η κατά σειρά Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, με τη συμμετοχή του Πρώτου Πανελληνίου Συλλόγου Παραγωγών «Δράση χωρίς μεσάζοντες- Απ΄ ευθείας».

Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στην Κηφισιά«Με δεδομένη την ανταπόκριση των πολιτών στη Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες», αναφέρει ανακοίνωση, «ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει να στηρίζει σταθερά στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων». Η δράση διοργανώνεται με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας Ευάγγελου Αυλήτη,

Και σε αυτή τη δράση, πάνω από 20 εγχώριοι παραγωγοί προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως λάδι, μέλι, όσπρια, πατάτες, ζυμαρικά, αλλαντικά, αλεύρι, κρασί κ.ά., αρίστης ποιότητας και πάντα σε σχέση με την καλύτερη τιμή.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου  2014, από τις 8:00 έως τις 14:00, επί της οδού Κηφισού και Ερυμάνθου (πλησίον γηπέδου Ελπιδοφόρου) στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς.

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει με ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής, με τιμές παραγωγών.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν έως την Παρασκευή, και από 9:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. στο τηλ. 210 8102475.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet