Στην περιοχή του Κεφαλαρίου η πρώτη Συνοικιακή Συνέλευση του Ιουλίου 2017
Κοινωνία

Στην περιοχή του Κεφαλαρίου η πρώτη Συνοικιακή Συνέλευση του Ιουλίου 2017

Μέσα στον μήνα Ιούλιο 2017 ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τις Συνοικιακές Συνελεύσεις, Γιώργος Τσούλος, θα βρεθούν στις γειτονιές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης προκειμένου να ακούσουν και να καταγράψουν τα προβλήματα των πολιτών.

Η πρώτη Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/07/2017 και ώρα 19.00, στην περιοχή Κεφαλαρίου (Μικρό αμφιθέατρο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, Λεβίδου 42).

«Οι πολίτες κλήθηκαν να συμμετάσχουν στις Συνοικιακές Συνελεύσεις για πρώτη φορά το 2014 . Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 70 συνελεύσεις» μας ενημερώνει ο Δήμος στη σχετική του ανακοίνωση και προσθέτει:

«Η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία των Συνοικιακών Συνελεύσεων βοήθησε τη δημοτική Αρχή  στο να εντοπίσει και να επιλύσει προβλήματα της καθημερινότητας, μέσω της άμεσης και τακτικής συνομιλίας των πολιτών με τη διοίκηση. Επίσης, οι Συνοικιακές Συνελεύσεις συνεισέφεραν στην επίλυση μικρών ή και μεσαίων τεχνικών προβλημάτων που απαιτούσαν την άμεση παρέμβαση κάποιου συνεργείου, προκειμένου να διορθωθεί άμεσα η ζημιά, ενώ παράλληλα βοήθησαν στη δρομολόγηση και ιεράρχηση προβλημάτων και έργων κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημοτικής περιόδου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η έγκριση, μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων, προτάσεων για τον Συμμετοχικό Προϋπολογισμό».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet