Στις 28/9 ξεκινά τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κηφισιάς και χρειάζεται καθηγητές
Κοινωνία

Στις 28/9 ξεκινά τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κηφισιάς και χρειάζεται καθηγητές

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κηφισιάς θα λειτουργήσει ξανά από τον Σεπτέμβριο με υπεύθυνη την πρόεδρο της Κοινωνικής Μέριμνας και της ΔΕΠ, κ. Κατερίνα Καραλή και συντονιστή τον καθηγητή κ. Γιώργο Σκορδίλη.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Αναξαγόρειο Λύκειο Ν. Ερυθραίας, απογευματινές ώρες και θα είναι για μαθητές γυμνασίου-λυκείου.

Η διοίκηση σημειώνει ότι «για τον λόγο αυτόν, καλούμε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που έχουν χρόνο για προσφορά, να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή», προσθέτοντας:

«Ευχαριστούμε για την εθελοντική  προσφορά των καθηγητών που προσέφεραν αφιλοκερδώς για επτά χρόνια τις υπηρεσίες τους στα παιδιά, που συμμετείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κηφισιάς».

Για πληροφορίες και αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς καθημερινά, από τις 8:30 έως τις 15:30, στους τηλ. αριθμούς: 210 8019633, 2106231638, 2106233315.

Παράλληλα, η διοίκηση ενημερώνει ότι ξεκινούν και οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κηφισιάς για το σχολικό έτος 2020-2021 τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις γυμνασίου και λυκείου.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και θα διεξάγονται  στο Αναξαγόρειο Λύκειο Ν. Ερυθραίας  απογευματινές ώρες,  με συντονιστή τον καθηγητή κ. Σκορδίλη.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της η κ. Καραλή καλεί τους ενδιαφερόμενους μαθητές/τριες γυμνασίων & λυκείων του Δήμου Κηφισιάς, να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας Κηφισιάς (Διονύσου 73 & Γορτυνίας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet