Στο Π.Σ. Αρχαιολογική Συλλογή & έργα συντήρησης
Κοινωνία

Στο Π.Σ. Αρχαιολογική Συλλογή & έργα συντήρησης

Δύο θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τον Δήμο Κηφισιάς πρόκειται να συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στις 18/3. Το πρώτο έχει να κάνει με τη μεταστέγαση της Αρχαιολογικής Συλλογής Κηφισιάς στη βίλλα Κουτούπη και το δεύτερο με τη συντήρηση κι επισκευή οδοστρωμάτων στον Δήμο.

Ακολουθούν τα θέματα που θα συζητηθούν:

  • Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Κηφισιάς και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το έργο: “Μεταστέγαση της Αρχαιολογικής συλλογής Κηφισιάς στη βίλλα Κουτούπη, φερόμενης ιδιοκτησίας Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο του έργου Μεταστέγασης και Επανέκθεσης της Α.Σ.Κ.”, συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
  • Έγκριση σκοπιμότητας, σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κηφισιάς για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή οδοστρωμάτων στο Δήμο Κηφισιάς», συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet