Eπιπλέον αθλητικές δραστηριότητες ζητεί η Ένωση Γονέων Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Eπιπλέον αθλητικές δραστηριότητες ζητεί η Ένωση Γονέων Δήμου Κηφισιάς

Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Κηφισιάς την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την  πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας», Αθανασία Παπασπύρου, και τον αντιπρόεδρο, Νικήτα Κόκκαλη. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Παπανικολόπουλο.

Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αξιοποίηση των γυμναστών του Δήμου Κηφισιάς για την αποδοτικότερη αξιοποίηση προς όφελος  των νέων του Δήμου.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων έθεσαν το ζήτημα της οργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων σε σχολικούς χώρους τις απογευματινές ώρες, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

Συγκεκριμένα, προτάθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης να αναλάβει ο Δήμος με τους γυμναστές που διαθέτει -σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων- την ανάπτυξη τμημάτων ποδοσφαίρου – μπάσκετ – βόλεϊ και τμήματος κολύμβησης.

Υπήρξε, όπως ενημερώνει η Ένωση, θετική ανταπόκριση από τους εκπροσώπους του Δήμου και συμφωνήθηκε πιλοτικά να ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Μάρτιο μια δραστηριότητα στο 2ο & 3ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας και από μία ακόμα δραστηριότητα στο 4ο & στο 2ο Δημοτικό Κηφισιάς. Για την οργάνωση και υλοποίηση των παραπάνω δραστηριοτήτων συμφωνήθηκε να γίνει νέα συνάντηση που προσδιορίστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Γονέων καλεί τους συλλόγους γονέων να συμμετέχουν στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων ώστε να συνεισφέρουν σε ιδέες καθώς και να οργανώσουν τη συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet