Συνάντηση Αγγ. Παπάζογλου με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Κοινωνία

Συνάντηση Αγγ. Παπάζογλου με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

Συνάντηση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, στη 1 το μεσημέρι, αντιπροσωπεία του συνδυασμού Κοινωνία Παρούσα με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Κηφισιάς Αγγελική Παπάζογλου.

Την αντιπροσωπεία, που αποτελείτο από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Τούσια και Άλκηστη Χριστοφιδάκη, υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Κωνσταντής.

Στη συνάντηση τέθηκαν οι δυσκολίες των μελών του Συλλόγου ως προς την προσβασιμότητα στις πλατείες, η έλλειψη αναπηρικών τουαλετών στις δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου, ο αναγκαστικός «αποκλεισμός» τους από το εμπορικό κέντρο, και άλλα προβλήματα σχετικά με τη σκληρή, όπως χαρακτηρίζεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, καθημερινότητά τους στη μετακίνηση στο κέντρο της πόλης. «Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στην Κηφισιά το 10% περίπου των δημοτών έχουν κινητικά προβλήματα, κάνει ακόμη πιο έντονη την ανάγκη εξασφάλισης διευκολύνσεων», σημειώνει ο συνδυασμός.

Στη συνάντηση προτάθηκε η δημιουργία ειδικού γραφείου στοΝ Δήμο, που να ασχολείται αποκλειστικά με ΑμεΑ, η αξιολόγηση της προσβασιμότητας που έχει για τα ΑμεΑ ο ιστότοπος του Δήμου, ενώ τέλος επισημάνθηκε η ανάγκη ύπαρξης ψυχολόγου για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων.

Από την πλευρά της η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης, Αγγελική Παπάζογλου, δεσμεύτηκε να ενσωματώσει στο πρόγραμμα του συνδυασμού όλες τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις του Συλλόγου και να βοηθήσει από όποια θέση και αν της δώσουν οι δημότες την προώθηση λύσεων. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet