Συνάντηση Γ. Θωμάκου – Κ. Χατζηδάκη για την αξιοποίηση οικοπέδων του ΟΑΕΔ
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Θωμάκου – Κ. Χατζηδάκη για την αξιοποίηση οικοπέδων του ΟΑΕΔ

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη είχε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, στο υπουργείο Εργασίας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αξιοποίηση από τον Δήμο Κηφισιάς οικοπέδων-κτηρίου του ΟΑΕΔ που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Θωμάκος ζήτησε:

  • Την αξιοποίηση από τον Δήμο Κηφισιάς ενός ή δύο οικοπέδων ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ που βρίσκονται κάτω από το άλσος Κηφισιάς «Δήμαρχος Δημήτρης Ζωμόπουλος» (Λ. Αχαρνών, Αθ. Διάκου, Ρ. Φεραίου)  για μελλοντική ανέγερση πολυχώρου του «Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς (ΚΠΚ)». Πρόκειται για πρόταση της Ένωσης Πολιτών «Φίλοι του Κέντρου Πολιτισμού Κηφισιάς».
  • Την παραχώρηση οικοπέδου επί της οδού  Αντωνοπούλου έναντι ιδιωτικού σχολείου για δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου της Συνοικίας Εργατικών Πολυκατοικιών Κάτω Κηφισιάς.
  •  Συζητήθηκε, επίσης, η παράταση της σύμβασης χρησιδανείου για άλλα πέντε χρόνια ενός κτηρίου του ΟΑΕΔ (Τατοΐου και Γ. Λύρα), όπου ο Δήμος έχει στεγάσει το ΙΕΚ Κηφισιάς και στα αμφιθέατρα του γίνονται εκδηλώσεις του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet