Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων του Κ.Π. «Προνόη» με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό
Κοινωνία

Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων του Κ.Π. «Προνόη» με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Η 4η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων «Από το Α έως το Ω» του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς – ΟΚΑΝΑ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019.

Η συνάντηση έχει θέμα «Επαγγελματικός προσανατολισμός: Ο ρόλος των γονέων» και θα ξεκινήσει στις 19:30 (ώρα προσέλευσης – εγγραφές 17:30-18:00) και θα διεξαχθεί στον χώρο του Κέντρου (Δήλου 10, Κηφισιά).

Την ομιλία θα πραγματοποιήσει η σύμβουλος Σταδιοδρομίας MSc, Νίκη Δαλιανά και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητη η εκ των προτέρων δήλωση συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα γίνονται στο τηλ 210 8082673, και ηλεκτρονικά στο e-mail:[email protected], εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00 – 13:00.

Η Ακαδημία Γονέων λειτουργεί για 2ο χρόνο σε συνδιοργάνωση της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Β΄ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς – ΟΚΑΝΑ και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Κηφισιάς.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet