Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017
Κοινωνία

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Στο δημαρχείο (αίθουσα «Σ. Βόλκος» Δήμου Κηφισιάς), τη Δευτέρα 11/9/2017, στις 19:00, προχωρεί σε τακτική  συνεδρίαση το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς με θέματα:

Α) Επικύρωση πρακτικών.

  • 18η συνεδρίαση 14-11-2016
  • 10η συνεδρίαση 26-6-2017

Β) Ενημέρωση Συμβουλίου.

Γ) Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως.

Δ) Έκτακτα θέματα
Ε) Τακτικά θέματα.

1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Ελαιών αρ. 39, στον κ. Θεοδώρου Μάριο και με διακριτικό τίτλο  «ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΧΑΡΑ».

2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Χαρ. Τρικούπη αρ. 50, στην εταιρεία με την επωνυμία “SKS Εστίαση Εισαγωγές Α.Ε.”  και με διακριτικό τίτλο  «NARGILE».

3. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έμπροσθεν του αρ. 21, στη συμβολή της με την οδό Πατριάρχου Βενέδικτου στο Ο.Τ. 119, στην Κηφισιά».

4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης έναντι της εισόδου – εξόδου του χώρου στάθμευσης της κατοικίας επί της οδού Βασ. Βουλγαροκτόνου αρ. 34, στην Κηφισιά».

5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου της οδού Δηληγιάννη αρ. 24 στην Κηφισιά».

6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αποξήλωση ρυθμιστικής πινακίδας (Ρ-40) τοποθετημένης επί της οδού Δρυμώνος στην Κηφισιά».

7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. Γ932 (επί των οδών Κίμωνος, Κέδρου, Λινάκη και Γκίκα με μικτή χρήση παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο Π.Δ. 24-4-1992/ΦΕΚ 127Δ/7-2-1992) της πολεοδομικής ενότητας Κηφισιάς για αλλαγή χρήση τμήματος του Ο.Τ. από «ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ» σε «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ/ΧΩΡΟΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ» και αλλαγή του περιγράμματος της χρήσης «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ» με αποτέλεσμα την αλλαγή χρήσης τμήματος από «ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ» σε «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet