Συνελήφθη ζευγάρι στην Κηφισιά για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων
Κοινωνία

Συνελήφθη ζευγάρι στην Κηφισιά για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων

Συνελήφθη στην Κηφισιά, κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, ένα ζεύγος ημεδαπών, 39χρονη γυναίκα και 40χρονος άνδρας, για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ανδρών στα Βόρεια Προάστια.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 22 Μαΐου 2015.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 39χρονη εντόπιζε ηλικιωμένους άνδρες στον δρόμο, τους προσέγγιζε και αποσπώντας τους την προσοχή με τέχνασμα, τους αφαιρούσε από τις τσέπες το πορτοφόλι. Ακολούθως, επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, στο οποίο την ανέμενε ο 40χρονος και τρέπονταν σε φυγή.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν ότι, μετά από κάθε κλοπή και προκειμένου να δυσχεράνουν τον εντοπισμό τους, άλλαζαν την ενδυμασία τους.

Κατά το τελευταίο δίμηνο, εξακριβώθηκε ότι έχουν διαπράξει, με τον ίδιο τρόπο δράσης, τέσσερις κλοπές από ηλικιωμένους άνδρες, σε περιοχές των Βορείων Προαστίων.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση, ενώ επιπλέον εξακριβώθηκε ότι στο παρελθόν είχαν συλληφθεί ξανά για παρόμοια αδικήματα, στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε τακτικό ανακριτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet