Συνεργεία ΔΕΔΔΗΕ και Δήμου Κηφισιάς δίνουν «μάχη» για να επαναφέρουν το ηλεκτρικό
Κοινωνία

Συνεργεία ΔΕΔΔΗΕ και Δήμου Κηφισιάς δίνουν «μάχη» για να επαναφέρουν το ηλεκτρικό

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Κηφισιάς., όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι διακοπές ρεύματος οφείλονται κυρίως σε πτώσεις δέντρων που συνδέονται με κόψιμο καλωδίων, ενώ υπολογίζεται πως στον Δήμο Κηφισιάς εντοπίζονται περίπου 400 τέτοιες περιπτώσεις με πτώσεις δέντρων και συνεχώς καταγράφονται νέα αιτήματα.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ζητά από τον ΔΕΔΔΗΕ τους χρόνους αποκατάστασης ωστόσο ο Οργανισμός αδυνατεί να τους δώσει τη δεδομένη στιγμή, όπως και στοιχεία ρευματοποίησης ανά δρόμο.

Στον Δήμο Κηφισιάς ήταν εκτός λειτουργίας 10 γραμμές μέσης τάσης, ενώ η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης έχει πραγματοποιηθεί σε περιοχές της Εκάλης, της Κάτω Κηφισιάς, στο μεγαλύτερο μέρος της Νέας Ερυθραίας και σε μικρό τμήμα της Πολιτείας, επισημαίνει η διοίκηση.

Αυτή τη στιγμή μεσημέρι Τετάρτης 17/2 συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Κηφισιάς επιχειρούν στις οδούς Ρόδων και Παλαιολόγου, Πάρνηθος και Βλάχου στην Εκάλη και Χαράς στην Νέα Κηφισιά σημεία που θα επιστρέψουν την ηλεκτροδότηση σε χιλιάδες νοικοκυριά, προσθέτει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, συνεργεία του Δήμου ανοίγουν τους δρόμους για να έχουν πρόσβαση τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και κατόπιν κόβουν τα πεσμένα δέντρα και τα συλλέγουν.

Ο Δήμος Κηφισιάς προσέλαβε εκτάκτως και ιδιώτες για διανοίξεις οδών και συλλογή πεσμένων δέντρων, σημειώνει η δημοτική αρχή, συμπληρώνοντας ότι τα συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς έχουν ως προτεραιότητα τη συνδρομή των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Τέλος, πραγματοποιείται και καθαρισμός χιονιού στο εσωτερικό οδικό δίκτυο με οχήματα unimog και JCB ενώ αλατιέρες ρίχνουν αλάτι σε δρόμους και περιοχές με προβλήματα, ενώ συνεχίζεται ο αποχιονισμός και με πιο μικρού τύπου οχήματα Bobcat για τα στενά δρομάκια, από συνεργαζόμενους ιδιώτες.

Η Πολιτική Προστασία, οι υπηρεσίες Πρασίνου & Καθαριότητας και κάθε εμπλεκόμενη δημοτική υπηρεσία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από το πέρασμα της κακοκαιρίας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς, στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 6229101 & 210 6228335.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet