Συνεχίζεται η στήριξη των 340 ωφελούμενων οικογενειών από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Συνεχίζεται η στήριξη των 340 ωφελούμενων οικογενειών από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Κηφισιάς

Στο πλαίσιο της έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης ο Δήμος Κηφισιάς, μέσω του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» συνεχίζει τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τόσο στην Κηφισιά όσο και στην Νέα Ερυθραία. 

Μια φορά το μήνα οι εγγεγραμμένες οικογένειες που φτάνουν τις 340 σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία λαμβάνουν τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη βασικής υγιεινής κ.ά.

Κοινωνικό Συσσίτιο

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς διαχρονικά και τα τελευταία δύο χρόνια σε συνεργασία με catering παρέχει μερίδες φρεσκομαγειρεμένου φαγητού σε ωφελούμενους. Η δομή του Συσσιτίου εξυπηρετεί καθημερινά περίπου 170 ωφελούμενους, οι οποίοι επιλέγονται βάσει κριτηρίων και συγκεκριμένων στοιχείων.

Τα γεύματα που παρέχονται στους ωφελούμενους παρασκευάζονται από ειδικευμένη εταιρεία catering, ενώ πριν διανεμηθούν στους πολίτες ελέγχονται  από ανθρώπους της Κοινωνικής Μέριμνας. Το μενού αλλάζει εναλλάσσεται ανά δύο εβδομάδες.

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» και η πρόεδρος Κατερίνα Καραλή ευχαριστούν τους χορηγούς που στηρίζουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία και εμπλουτίζουν τα Κοινωνικά Συσσίτια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet