Συνεχίζεται ο εκχιονισμός από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Συνεχίζεται ο εκχιονισμός από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς

Πιο εντατικά συνεχίζει να επιχειρεί η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, τουυ ΣΠΑΠ και της ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών και ιδιωτών, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Όπως σημειώνει, έχουν χρησιμοποιηθεί 500 τόνοι αλατιού για την αντιμετώπιση του παγετού στο οδικό δίκτυο, αλλά και για τις ανάγκες των κατοίκων.

Η δημοτική αρχή τονίζει: «Απαιτούνται σημαντικές δυνάμεις και χρόνος για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες των νοσοκομείων ΚΑΤ και Αγίων Αναργύρων, τα οποία εφημερεύουν σήμερα 25 Ιανουαρίου. Ιδιαίτερη μέριμνα δίνεται και στον εκχιονισμό δρόμων όπου διαμένουν άτομα με θέματα υγείας, τα οποία πρέπει να μεταφερθούν σε νοσοκομεία.

Παρακαλούμε και σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου να μειώσετε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες. Παρακαλούμε, επίσης, τα αυτοκίνητα σας να είναι παρκαρισμένα από την μια πλευρά του δρόμου- εάν είναι εφικτό- για να διευκολυνθούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Υπομονή και κατανόηση για να απελευθερωθεί από τον μεγάλο όγκο χιονιού  το οδικό δίκτυο των συνοικιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet