Συνεχίζονται οι εργασίες στον ΟΑΕΔ Κηφισιάς για τη μεταστέγαση του ΙΕΚ
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι εργασίες στον ΟΑΕΔ Κηφισιάς για τη μεταστέγαση του ΙΕΚ

Συνεχίζονται οι εργασίες στον ΟΑΕΔ Κηφισιάς (πρώην ΕΛΚΕΠΑ) και συγκεκριμένα στο κτήριο Α, στο οποίο πρόκειται να μεταφερθεί το ΙΕΚ Κηφισιάς.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση του αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Μιχάλη Καυγαλάκη, και του επιβλέποντα μηχανικού Διονύση Μεταξά.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, οι κατασκευές των χωρισμάτων για τις νέες αίθουσες, τα εργαστήρια και τα γραφεία, έχει γίνει η συντήρηση και επισκευή του ανελκυστήρα και επισκευάστηκαν τα ηλεκτρομηχανολογικά του κτηρίου Α΄.

Επίσης, έχουν τοποθετηθεί εξωτερικά ικριώματα ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες ελαιοχρωματισμού του κτηρίου, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται οι απαραίτητες μονώσεις που αφορούν στις συνεδριακές αίθουσες και το κεντρικό αμφιθέατρο.

Παράλληλα, ξεκινούν, όπως ενημερώνει ο Δήμος οι διαδικασίες για την αναμόρφωση του αύλειου χώρου του ΙΕΚ μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, καθώς στο υπάρχον κτήριο του ΙΕΚ θα μεταφερθεί το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet