Συνεχίζονται οι ομιλίες στη Σχολή Γονέων Δήμου Κηφισιάς τον Νοέμβριο
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι ομιλίες στη Σχολή Γονέων Δήμου Κηφισιάς τον Νοέμβριο

Συνεχίζονται οι ομιλίες στη Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς τον μήνα Νοέμβριο.

Η πρώτη συνάντηση με τους γονείς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 58, Νέα Ερυθραία), με θέμα «Πώς μπορεί η οικογένεια να ευημερεί;» και ομιλήτρια την ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Μαρκαντώνη.

Η δεύτερη συνάντηση του μήνα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 στον ίδιο χώρο (Κ. Βάρναλη 58, Νέα Ερυθραία), με θέμα «Η αυτοεκτίμηση των μαθητών και η συμπεριφορά στο σχολείο» με εισηγήτρια την καθηγήτρια – συγγραφέα Βασιλική Πιτούλη.

Επόμενη συνάντηση την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 στον ίδιο χώρο με θέμα «Αμυγδαλές – Κρεατάκια – Ωτίτιδες στα παιδιά» με τον χειρουργό ΩΡΛ δρ. Νίκο Κωνσταντάρα.

Τελευταία συνάντηση του μήνα τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με θέμα «Αποτελεσματική επικοινωνία στην οικογένεια κατά τα πρότυπα του Thomas Gordon και της εκπ/σης του αποτελεσματικού γονέα» με τον ψυχοθεραπευτή Νίκο Πολυχρονάκη.

Τον μήνα Οκτώβριο πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις  με θέματα «Λοιμώξεις και εμβόλια παιδιών και ενηλίκων» με τον παιδίατρο – εντατικολόγο Τάσο Χατζή και «Μεγαλώνοντας ανθρώπους με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση» με τη σύμβουλο Ψυχικής Υγείας Άννα Χήναρη.

Η συμμετοχή στη Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς στις δύο πρώτες συναντήσεις ήταν ενεργητική, με παρεμβάσεις, ερωτήματα και κατάθεση προβληματισμών. Υπεύθυνη για τη Σχολή Γονέων του Δήμου Κηφισιάς είναι η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ), Κατερίνα Καραλή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet