Συνοικιακές Συνελεύσεις σε Κεφαλάρι, Κάτω Κηφισιά και Νέα Κηφισιά
Κοινωνία

Συνοικιακές Συνελεύσεις σε Κεφαλάρι, Κάτω Κηφισιά και Νέα Κηφισιά

Συνεχίζεται ο διάλογος του Δήμου Κηφισιάς με τους πολίτες μέσα από τις Συνοικιακές Συνελεύσεις. Τον μήνα Ιούνιο, ο Δήμος Κηφισιάς θα προχωρήσει σε δύο νέες συνελεύσεις, στο Κεφαλάρι και την Κάτω Κηφισιά, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί και μια ακόμα για τον μήνα Ιούλιο..

Συνοικιακή Συνέλευση στο ΚεφαλάριΣυγκεκριμένα, Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στις 18:00, στη συνοικία του Κεφαλαρίου, στο μικρό αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς (Λεβίδου 32).

Συνοικιακή Συνέλευση στην Κάτω ΚηφισιάΗ δεύτερη Συνοικιακή Συνέλευση του μήνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, στις 19:00, στην Κάτω Κηφισιά, στη συνοικία Άστυ Αιγυπτιωτών Κηφισιάς, πλατεία Ηρώων Ελλήνων Εξ Αιγύπτου, (Σωκράτους 1Α).

Γιαα τον Ιούλιο Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015, στις 19:00 στη συνοικία Νέας Κηφισιάς (από Ελαιών ως Ούλεν), στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος (Παυσιλύπου1 και Κηφισού).

Συνοικιακή Συνέλευση στη Νέα ΚηφισιάΌπως αναφέρεται στην πρόσκληση του Δήμου, «Σας περιμένουμε για να καταγράψουμε τα προβλήματα και τις απόψεις σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet