Τα 20 χρόνια δράσης και λειτουργίας του στον Δήμο Κηφισιάς γιόρτασε το Κ.Π. «Προνόη»
Κοινωνία

Τα 20 χρόνια δράσης και λειτουργίας του στον Δήμο Κηφισιάς γιόρτασε το Κ.Π. «Προνόη»

Τα 20 χρόνια δράσης και λειτουργίας του στον Δήμο Κηφισιάς γιόρτασε το Σάββατο 7 Μαΐου το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Προνόη», στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου Κηφισιάς, μαζί με τους εθελοντές, τα μέλη του Δ.Σ. κ.ά.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας Ζ. Ράπτη, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος, η πρόεδρος του Δ.Σ.Αγγ. Βαλασοπούλου, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ» Λ. Αλιμπράντη, η επίτιμη πρόεδρος του Κ.Π. «ΠΡΟΝΟΗ» Α. Πιτίδη-Τριανταφύλλου,  ο Γ. Κεχρής, αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς Ν. Χιωτάκης. Άπαντες οι ομιλητές εξήραν το πολύτιμο και αξιόλογο έργο της επιστημονικής ομάδας και όλων των Δ.Σ. που έχουν υπηρετήσει ως σήμερα, καθώς και του Δικτύου Εθελοντών.

Το πολύπλευρο έργο και ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων της εικοσαετίας παρουσίασε η επ. υπεύθυνη του Κ.Π. «ΠΡΟΝΟΗ» Σ. Μακαρώνη, ψυχολόγος Υγείας MSc, ενώ μια ιστορική αναδρομή παρουσιάστηκε μέσα από το βίντεο που  επιμελήθηκε το Δίκτυο Εθελοντών και συγκεκριμένα οι Κ. Κάτρης, Δ. Λοΐζου, Φ. Κεφάλα και Μ. Ιωάννου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet