Τηλεφώνημα-«παγίδα» σε «ντελιβερά» στην Κηφισιά – Πώς τον λήστεψαν
Κοινωνία

Τηλεφώνημα-«παγίδα» σε «ντελιβερά» στην Κηφισιά – Πώς τον λήστεψαν

Ενέδρα σε οδηγό ντελίβερι έστησε ληστής, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη και έκανε παραγγελία από ταχυφαγείο στην περιοχή της Κηφισιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο δράστης τηλεφώνησε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας πώλησης μπέργκερ και παρήγγειλε φαγητό. Όταν ο ντελιβεράς έφτασε στην οδό Χίου, ο «πελάτης» έβγαλε μαχαίρι, απείλησε τον υπάλληλο και του άρπαξε όλες τις εισπράξεις, το κινητό του τηλέφωνο και τη μοτοσικλέτα.

Το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς εντόπισαν ύποπτο να κινείται με κλεμμένη μοτοσικλέτα. Έκαναν σήμα στον οδηγό για να σταματήσει για έλεγχο και τότε εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη με κατεύθυνση προς τη Νέα Ερυθραία. Στη θέα των αστυνομικών, ο ύποπτος απώθησε τη μοτοσικλέτα του προς το μέρος των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή πεζός. Ύστερα από πεζή καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο δράστης για να αποφύγει τη σύλληψη.

Στο Αστυνομικό Τμήμα βεβαιώθηκε ότι ο συλληφθείς είναι ο ληστής που επιτέθηκε στον ντελιβερά μία ημέρα νωρίτερα. Στο Τμήμα Ασφαλείας κλήθηκε το θύμα, πακιστανικής καταγωγής, το οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον ληστή που οδηγούσε μάλιστα το κλεμμένο μηχανάκι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet