Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Κηφισιάς
Κοινωνία

Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ & ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Κηφισιάς

Τελετή βράβευσης για τους επιτυχόντες μαθητές των λυκείων του Δήμου Κηφισιάς στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων το έτος 2014, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 173 επιτυχόντες σε  ΑΕΙ και ΤΕΙ παρουσία του εκπροσώπου του μητροπολίτου Κηφισιάς κ.κ. Κύριλλου, αιδεσιμολογιώτατου Χρήστου Κυριακόπουλου, του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του προέδρου του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Πολιτισμού και Αθλητισμού – το οποίο διοργάνωσε την εκδήλωση – Σταύρου Ζαπάντη και του αντιπροέδρου Αχιλλέα Κουρέπη,  των αντιδημάρχων Σίσσυς Παπασπύρου, Ευάγγελου Αυλήτη και Χρήστου Καλού, των δημοτικών συμβούλων Ζέτης Κασσιμάτη, Σάντυς Πατρινού, Γιάννη Παντελεάκη,  της προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Ειρήνης Πολίτη και τέλος των λυκειαρχών Στέλιου Κερασίδη από το Αναξαγόρειο Λύκειο Νέας Ερυθραίας, Μιχαήλ Αντωνόπουλου από το 2ο Λύκειο Κηφισιάς, Ηλία Κούτσικου από το 3ο Λύκειο Κηφισιάς.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και δημιουργός της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου», Χρίστος Βασιλόπουλος.

Η έναρξη της εκδήλωσης δόθηκε από τον αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Αχιλλέα Κουρέπη ο οποίος καλωσόρισε τους φοιτητές και τις οικογένειές τους.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ότι «σε αυτή τη γενιά εναποτίθενται οι ελπίδες αυτής της χώρας καθώς και τη σημασία της ηθικής σε συνδυασμό με την επιστήμη που επέλεξαν».

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης έδωσε, όπως αναφέρεται, «συμβουλές για μία εποικοδομητική φοίτηση με παρακολούθηση και συμμετοχή στα μαθήματα ώστε να ενισχύεται η κριτική σκέψη», καταλήγοντας στο απόφθεγμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ότι «Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet