Το Κ.Π. Κηφισιάς «Προνόη» στην ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης
Κοινωνία

Το Κ.Π. Κηφισιάς «Προνόη» στην ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης

Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες της Ολομέλειας του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα», που πραγματοποιήθηκαν στις 12 και 13 Μαΐου 2023. Συμμετείχαν 30 φορείς πρόληψης από Ελλάδα και Κύπρο. 

Το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς «Προνόη» εκπροσώπησαν ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ. Σπύρος Αδαμόπουλος και το επιστημονικό στέλεχος Πρόληψης Αρχοντούλα Αλεξάκη – Αναστασοπούλου.

«Τα συναισθήματα πολλά, γεμάτα καλοσύνη, αγάπη, χαρά, φροντίδα ως φιλοξενούμενοι. Μια διαδρομή με σύνδεση, εξέλιξη, ψυχική ανάταση, σύνδεση με την κοινότητα, αντάμωμα, άνοιγμα στην εξωστρέφεια, ενδυνάμωση του ρόλου, φροντίδα αξιών, επαναφόρτιση δυνάμεων, υψηλή αισθητική, συγκίνηση και δεσμούς, όπου σίγουρα είμασταν όλοι εκεί από Επιλογή. Ο ρυθμός και το αποτύπωμα της Πρόληψης βρήκαν χώρο να αποτυπωθούν στην Έδεσσα. Ευχαριστούμε Θερμά το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας “Όραμα” για την υπέροχη φιλοξενία, σύνδεση με τον τόπο και τους ανθρώπους της και τη διοργάνωση» αναφέρει το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Κηφισιάς και προσθέτει:

«Με μεγάλη χαρά αναμένουμε την επόμενη Ολομέλεια του Δικτύου Φορέων Πρόληψης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Ομάδα Πρόληψης Γεροσκήπου στην Πάφο, τον Νοέμβριο του 2023. Και συνεχίζουμε για την 14η Πανελλήνια συνάντηση Φορέων Πρόληψης σε συνεργασία με το ΚΕΝΘΕΑ στη Κύπρο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet