ΤΟ Κ.Π. «Προνόη» στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες
Κοινωνία

ΤΟ Κ.Π. «Προνόη» στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες

Η δράση με τίτλο «#kali_epityxia_project», η οποία ξεκίνησε από το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς το 2017, επανέρχεται φέτος, σε μία προσπάθεια εμψύχωσης και υποστήριξης των μαθητών που δίνουν πανελλήνιες.

Όπως αναφέρει το Κέντρο Πρόληψης, η βασική ιδέα είναι να προσφερθεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Στελέχη και εθελοντές θα περιμένουν από τις 7 το πρωί με μπαλόνια και μηνύματα αισιοδοξίας στις εισόδους των εξεταστικών κέντρων, όπως:  «Πιστεύω σ΄ εσένα», «Σου έχω εμπιστοσύνη», «Το ’χεις», «Μείνε στο Κέντρο σου», «Καλή επιτυχία», «Μην σταματάς να ονειρεύεσαι», «Η προσπάθεια μετράει» «Καλημέρα, όμορφη μέρα!», «Είσαι ήδη ήρωας». Επίσης, θα προσφέρουν χρωματιστά βραχιολάκια, με το μήνυμα «#kali_epityxia_project Κ.Π. ΠΡΟΝΟΗ».

Τη δράση θα συντονίσουν/ οργανώσουν τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» μαζί με το δίκτυο εθελοντών του και θα υλοποιηθεί την πρώτη μέρα των πανελληνίων μαθητικών εξετάσεων στις 3 Ιουνίου 2022, στις 07.15.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet