Το Κ.Π. Προνόη συμμετείχε σε διαδικτυακό φροντιστήριο διακοπής καπνίσματος
Κοινωνία

Το Κ.Π. Προνόη συμμετείχε σε διαδικτυακό φροντιστήριο διακοπής καπνίσματος

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ «Προνόη» συμμετείχε στο προσυνεδριακό φροντιστήριο με θέμα τη διακοπή καπνίσματος που διεξήχθη διαδικτυακά την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο του 4th Scientific Summit on Tobacco Harm Reduction: Novel products, Research & Policy.

Το 4th Scientific Summit διοργανώνεται από τη Β’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθώς και το Cyprus Institute of Respiratory Diseases.

Το εργαστήριο διεξήχθη στα αγγλικά με τη συμμετοχή επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων και είχε συνδυασμό θεωρητικών εισηγήσεων και πρακτικών βιντεοσκοπημένων παραδειγμάτων. Η Σώτια Μακαρώνη, επ. υπεύθυνη του Κ.Π. Προνόη παρουσίασε τον ρόλο του ψυχολόγου στη διακοπή καπνίσματος, καθώς και ένα βιντεοσκοπημένο παράδειγμα συνέντευξης κινητοποίησης στη διακοπή καπνίσματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet