Το ΠΡΟΝΟΗ Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ συμμετέχει σε webinar του υπουργείου Παιδείας
Κοινωνία

Το ΠΡΟΝΟΗ Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ συμμετέχει σε webinar του υπουργείου Παιδείας

Το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ συμμετέχει σε webinar του υπουργείου Παιδείας.

Το πρώτο, με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της επανασύνδεσης στη σχολική κοινότητα κατά τη διάρκεια της Covid 19 – Το Πριν, το Τώρα και το Μετά», θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και ώρα 17:30-18:30, με τη χρήση της πλατφόρμας WebEx και θα αναμεταδοθεί στο διαδίκτυο από κανάλι στο YouTube. O σχετικός σύνδεσμος θα ανακοινωθεί στη σελίδα του www.etwinning.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ομάδα στόχος είναι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο-Δημοτικό) και ομιλήτρια θα είναι η κ. Σωτηρία Μακαρώνη, ψυχολόγος Υγείας MSc, επιστημονικά υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΡΟΝΟΗ Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ, υπ. διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το δεύτερο webinar, με τίτλο «Έφηβοι και πανδημία: στηρίζοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2020, και ώρα 17:30-18:30.

Η ομάδα στόχος είναι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τις σχετικές φόρμες στους παρακάτω συνδέσμους:

  • «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της επανασύνδεσης στη σχολική κοινότητα κατά τη διάρκεια της Covid-19 – Το Πριν, το Τώρα και το Μετά» (για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης): http://www.etwinning.gr/survey/index.php/199981/lang-el
  • «Έφηβοι και πανδημία: στηρίζοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση» (για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης): http://www.etwinning.gr/survey/index.php/258758/lang-el

Οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα παραμείνουν ανοιχτές έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet