Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Κηφισιάς από τη Χορωδία των ΚΑΠΗ
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Κηφισιάς από τη Χορωδία των ΚΑΠΗ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, τα δραστήρια μέλη της χορωδίας και των τεσσάρων ΚΑΠΗ την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, ενώ αντάλλαξαν μαζί του και ευχές.

Η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς, υπό τον μαέστρο – συνθέτη Κώστα Στεφάνου, εκτός από τα παραδοσιακά ερμήνευσε και τα μωραΐτικα κάλαντα, το «Καλή Ημέρα», και στα κεφαλλονίτικα, το «Ω Έλατο».

Ο δήμαρχος Κηφισιάς ευχήθηκε σε όλους να έχουν χαρούμενες γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά. Τα κάλαντα άκουσαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Απόστολος Κασιούρας, και η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ζέτη Κασσιμάτη.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ συζήτησαν με τον δήμαρχο Κηφισιάς διάφορα θέματα της καθημερινότητας, αλλά και τις πλούσιες δράσεις των  ΚΑΠΗ.

Τη χορωδία των ΚΑΠΗ συνόδευσαν ο αντιδήμαρχος για την Τρίτη Ηλικία, Βαγγέλης Αυλήτης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για το ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας, Κατερίνα Καραλή και η αναπληρώτρια προϊσταμένη Κοινωνικής Πολιτικής & Εφαρμογής Προγραμμάτων Προστασίας Τρίτης Ηλικίας, Μαίρη Κανελλόπουλου.

Τα μέλη της δημοτικής Αρχής προσέφεραν αναμνηστικά δώρα και κεράσματα στα μέλη των ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet