Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία

Ο Δήμος Κηφισιάς γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις καθώς και πολλές χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά. Τόσο στην Κηφισιά όσο και στη Νέα Ερυθραία καλαίσθητα σπιτάκια περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες για δημιουργικές θεατρικές δράσεις και εργαστήρια κατασκευών.

Συγκεκριμένα:

Κηφισιά

Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία: Κολοκοτρώνη & Λεβίδου. Έως την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Santa Ponnies: Με φόντο έναν απίθανο χριστουγεννιάτικο στάβλο τα παιδιά θα μπορούν να ιππεύσουν μαγικούς μονόκερους, ζέμπρες και τα αγαπημένα πόνυ.

Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο σπιτάκι: Μέσα στα υπέροχα ξύλινο σπιτάκι με χριστουγεννιάτικο στολισμό, κατοικούν μαγικά ξωτικά! Ο Άι Βασίλης μέσα στο ονειρεμένο σπίτι περιμένει να ανοίξει την αγκαλιά του. Μικροί και μεγάλοι θα περάσουν μέσα από ένα παραμυθένιο δάσος με ζωάκια, για να βρεθούν μπροστά στην είσοδο του πιο εντυπωσιακού και όμορφου σπιτιού του Άι Βασίλη. Μαζί τους τα παιδιά δημιουργούν απίθανες κατασκευές και ζωγραφιές και φυσικά γνωρίζουν από κοντά τον Άι Βασίλη!

Ημέρες θεατρικών δράσεων:

  • 15 -16 Δεκεμβρίου
  • 22-23 Δεκεμβρίου
  • 24-25-26 Δεκεμβρίου
  • 29-30 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11:00-14:00

Δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να ζωγραφίζουν μαζί με το ξωτικό χριστουγγενιάτικες εικόνες.
Facepainting: Το ξωτικό του δάσους θα ζωγραφίζει τα μικρά προσωπάκια των παιδιών σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Μέρες δημιουργικών εργαστηρίων:

  • 15-Δεκεμβρίου
  • 21- Δεκεμβρίου
  • 25 -Δεκεμβρίου
  • 29-Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11:00-14:00

Μέρες facepainting:

  • 16- Δεκεμβρίου
  • 22- Δεκεμβρίου
  • 26- Δεκεμβρίου
  • 30- Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11:00-14:00

Νέα Ερυθραία

Πάρκο «Ανδρέα Γ. Παπανδρέου» (Εθνικής Αντιστάσεως & Οδ. Ανδρούτσου): Σάββατο 22 & Κυριακή 23 / Σάββατο 29 & Κυριακή 30

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες:

Σάββατο 22 & Κυριακή 23
Ώρες: 11.00-15.00

Ώρες χαράς περιμένουν μικρούς και μεγάλους στα γιορτινά στολισμένα Santa σπιτάκια των βοηθών του Αγ. Βασίλη με ξωτικο-κατασκευές και ξωτικοστολίδια που θα φτιάξουν τα παιδιά, αλλά και ξωτικοπαιχνίδια, γράμμα στον Αγ. Βασίλη με τον ίδιο τον Αγ. Βασίλη… αυτοπροσώπος για φωτογραφίες και ευχές. Στην κουστωδία του Αγ.Βασίλη και η εορταστική μεγαλομασκώτ μας για μεγάλες αγκαλιές με τα παιδιά και βόλτες στο πάρκο.

Σάββατο 29 & Κυριακή 30
Ώρες: 11.00-15.00

Στα γιορτινά στολισμένα Santa σπιτάκια, τα τελευταία γράμματα στον Αγ. Βασίλη, γράφονται πυρετωδώς και φυσικά οι βοηθοί του είναι εδώ για να φτιάξουν τα γούρια του νέου έτους, ξωτικοκατασκευές, ενώ και το μουσικό εργαστήρι της Αγ. Βασιλίτσας είναι εδώ μαζί με τα κρουστά της για να παίξει και να δημιουργήσει με τα παιδιά. Το νέο έτος έρχεται με λίγο…μαγεία από τον Tristan Magician όπου ειδικά την προπαραμονή 30/12, στις 13.00 θα εμφανιστεί μαγικά για να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους με τα κόλπα του.Όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα και χαμόγελο, του Αγ. Βασίλη αλλά και της μασκότ του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet