Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς συνεχίζονται με ενδιαφέρουσες μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, ομιλία και δράσεις για παιδιά.

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) στις 20:00, η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη με ανανεωμένο και πλούσιο πρόγραμμα, θα παρασύρει το κοινό σ΄ ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου στην Κηφισιά στις 14:00, η πρεσβεία του Κράτους του Κατάρ στο πλαίσιο των εορτασμών της Ημέρας της Εθνικής Εορτής του Κράτους του Κατάρ παρουσιάζει χορευτικά συγκροτήματα, παραδοσιακά τραγούδια και χορούς του Κατάρ.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου στις 13:00, το κουιντέτο χάλκινων πνευστών του συνόλου Ventus Ensemble συνοδεία κρουστών, παρουσιάζει δημοφιλή έργα του παγκόσμιου κλασικού ρεπερτορίου, καθώς και χριστουγεννιάτικα θέματα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, καθώς και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 20:00 στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς, η Θεατρική Ομάδα του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού «Δημήτριος  Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ «4 θεατρικές διασκευές  διηγημάτων του» και το μονόπρακτο «Η επέτειος», σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Επίσης, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Κτήριο «Παλλάς Αθηνά» του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση (Θ. Δηλιγιάννη 59, Κεφαλάρι) στις 11:00, «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» πραγματοποιούν τη 12η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία τους, αφιερωμένη στη μνήμη της καθηγήτριας Μουσικής – τ. λυκειάρχη Κίρκης Αρνέλλου, με έργα Γ.Φ. Τέλεμαν, Χάυντν, Α. Βιβάλντι.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο Εντευκτήριο Εκάλης (πλατεία Κέννεντυ) στις 19:00, το quintetto Arco Continuo σε μία ξεχωριστή συναυλία Μουσικής Δωματίου, με εορταστική διάθεση θα ερμηνεύσει συνθέσεις κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Στη Βίλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4) στη Νέα Ερυθραία, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 19:00, στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Βίοι Αγίων» το Εργαστήρι Αγιογραφίας, με δασκάλα τη Μαρία Καρδαρά, πραγματοποιεί ομιλία του αρχιμανδρίτη π. Αθανασίου Ντέτσικα του I.N. Ευαγγελιστρίας Νέας Ερυθραίας με θέμα «Μηνύματα από τον Θεό που έγινε νήπιο». Παράλληλα, στη συμβολή των οδών Λεβίδου και Κολοκοτρώνη στην Κηφισιά, θα υπάρχουν Santa Ponnies όπου τα παιδιά θα μπορούν να ιππεύσουν μαγικούς μονόκερους, ζέμπρες και τα αγαπημένα πόνυ καθώς και Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο σπιτάκι στο οποίο ο Άι Βασίλης θα δημιουργεί μαζί με τα παιδιά απίθανες κατασκευές και ζωγραφιές, αλλά και διάφορες δραστηριότητες στις παρακάτω ημερομηνίες:

Θεατρικές δράσεις: 15 – 16,  22 – 23, 24 -26 και 29 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 14:00

Δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών: 15, 21, 25 και 29 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 14:00

Facepainting: 16, 22, 26 και 30 Δεκεμβρίου

Ώρες λειτουργίας: 11:00-14:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet