Ψηφιακές μαστογραφίες για γυναίκες του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Ψηφιακές μαστογραφίες για γυναίκες του Δήμου Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας και τον Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» παρέχει τη δυνατότητα σε γυναίκες του Δήμου να κάνουν εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας, μια διαγνωστική πρακτική που μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην έγκαιρη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού αλλά και άλλων προβλημάτων υγείας του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό πάντα, μέσα στις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που υφίσταται ακόμα η κοινωνία μας. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Κηφισιάς εξασφάλισε ημερομηνία εξέτασης για τις γυναίκες που πληρούν τα κοινωνικά κριτήρια. Η εξέταση για τις ενδιαφερόμενες θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες που είναι ηλικίας από 40 έως 69 ετών. Υπάρχει ένα συμβολικό κόστος 5 ευρώ ανά εξεταζόμενη, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Η συγκεκριμένη δράση δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη ή έχουν εμφανίσει στο παρελθόν καρκίνο μαστού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις ακριβείς διαδικασίες για την ένταξη των ενδιαφερομένων στη δράση και για ραντεβού: 213 2007642 και 213 2007650, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-15:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet