«Όχι» στα διόδια και από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

«Όχι» στα διόδια και από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Κηφισιάς

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία πλευρικών διοδίων στους Α/Κ Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016, στις 11:00, έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κηφισιάς.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σημειώνει:

O Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο των αγώνων του ενάντια στα συνεχιζόμενα αδιέξοδα των κυβερνητικών πολιτικών (αντιασφαλιστικά και αντεργατικά νομοσχέδια) που επιβάλει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και ως κάτοικοι και πολίτες στην πόλη που εργαζόμαστε, δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην επιβολή νέων πλευρικών διοδίων που σύμφωνα με την κυβέρνηση θα λειτουργήσουν μέχρι το 2018 στον κόμβο Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου.

Οι  δρόμοι είναι δημόσιο αγαθό και ήδη έχουν πληρωθεί άπειρες φορές από τη φοροεπιδρομή, από τις τσέπες των εργαζομένων.

Ως δημόσιο αγαθό πρέπει να παρέχονται δωρεάν. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και μέσο πλουτισμού εταιρειών και εργολάβων σε βάρος  του ελληνικού λαού που μαστίζεται από τις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές.

Είμαστε μαζί με όσους αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων και την παραχώρηση των εθνικών οδών στους ιδιώτες.

Είμαστε κατά των διώξεων όσων αγωνίζονται για την κατάργηση της επιβολής και αυτού του χαρατσιού.   

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις του Δήμου με παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ, Μεσογείων 119, την Παρασκευή 5/8/2016.

Τόπος συγκέντρωσης στο κεντρικό δημαρχείο στις 9.30 π.μ.

Η μεταφορά και επιστροφή θα γίνει με πούλμαν μισθωμένα από τον Δήμο.

Ο Σύλλογος καλεί τους εργαζόμενους που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία να δηλώσουν την πρόθεσή τους στον Δήμο, καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου του δημαρχείου 213 2007251 -254, προκειμένου να προβλεφθεί ο αντίστοιχος αριθμός μεταφορικών μέσων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet