Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου Κηφισιάς παρέστη ο Γ. Θωμάκος
Κοινωνία

Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου Κηφισιάς παρέστη ο Γ. Θωμάκος

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά χτύπησε σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς και εν μέσω ευχών έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός. Ο δήμαρχος Κηφισιάς, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και μέλη των Σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, οι πρόεδροι και μέλη των Δημοτικών Ενοτήτων, παραβρέθηκαν στα σχολεία του Δήμου σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη και ευχήθηκαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες βρέθηκε σήμερα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, κατά την τελετή του Αγιασμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης, στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κηφισιάς και στο 8ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς.

Ο κ. Γ. Θωμάκος ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, υπομονή, κατανόηση και αλληλεγγύη. Ο δήμαρχος τόνισε ότι προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής είναι η καλή κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων από τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς έως και το Λύκειο και υπογράμμισε την ικανοποίησή του που, όπως είπε, τη νέα χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες βρίσκονται στα σχολεία τους χωρίς προβλήματα.

Επίσης, επεσήμανε ότι η δημοτική Αρχή έχει στενή και διαρκής συνεργασία με την εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα, με σκοπό να βοηθήσει στην άμεση επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει και να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία όλων των Σχολείων του Δήμου. Προς την κατεύθυνση αυτή εργάζονται τα τεχνικά κλιμάκια του Δήμου ενώ όλη τη χρονιά θα τρέχει παράλληλα και εξωτερική εργολαβία, όπως ενημέρωσε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet